Bedenktijd/retour

Heb jij een item gekocht en is het niet helemaal naar wens. Jammer, maar dat kan gebeuren. 
​Stuur mij eerst binnen 14 dagen na ontvangst van jouw bestelling een mail naar info@handmadebeads4you.n en stuur hierbij een duidelijke foto of omschrijving waarom het artikel teruggestuurd moet worden

U heeft na aanmelding van uw retour 14 werkdagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Retourneren is voor eigen rekening.
​Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de orginele staat en verpakking aan ons worden geretourneerd. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@handmadebeads4you.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde ontvangen is. 

Mocht het product beschadigd zijn of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Retourzendingen worden niet geaccepteerd indien: 

- het artikel is beschadigd of gebruikt (of gewassen) 

- het artikel na de aangegeven 14 werkdagen bij mij binnenkomt 

LET OP! Retourzendingen zonder afzender en bovenstaande gegevens kan ik helaas niet verwerken
 


Retouradres

Handmade beads 4 you
Witte Kwikstaart 15
​2435 AX Zevenhoven

 

© 2015 - 2021 Handmade beads 4 you | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel